Hvordan Velge Den Beste Juveleren I Byen Din

Post in Smykkeguide

Mange mennesker, inkludert både menn og kvinner, elsker å bruke fine smykker. Men å kjøpe smykker kan være en vanskelig ting. Hvordan kan du fortelle at du kjøper en kvalitetsvare og ikke et stykke overpriset søppel? Denne artikkelen vil ha noen tips og triks som hjelper deg å lære forskjellen mellom kvalitet og dritt.

Hvis du ser en ring som hevder å være diamant og har en sølvfarget innstilling, vær veldig forsiktig. Diamanter er bare profesjonelt satt i hvitt gull, gult gull eller platina. Svært sjelden og stort sett aldri vil du se en diamantring satt i sterlingsølv. Det er noen få sjeldne tilfeller med noen få diamantflis av lav grad satt i sølv, men vanligvis vil dette ikke skje. Hvis du ser en smykkebutikk med denne praksisen, selger de vanligvis zirkonia og hevder dem som diamanter.

Når du handler for smykker, må du stille juveleren din de “riktige” spørsmålene om varene dine. Du må diskutere ting som diamantkarakterer. Du må også spørre hvem klassene er av stykkene deres. Finn ut hva de har utdannelse og erfaring, og se hvilke garantier det er for hva karakterene deres er.

Selv om noen av bitene kan være attraktive, bør du holde deg unna gullfylte smykker. Uansett hva selgeren måtte si, kan gullfylte smykker gjøre huden din grønn og fargene kan falme bort. Det beste du kan gjøre hvis du ikke vet om den er gullfylt, er å bare ikke kjøpe den.

Når du velger et smykke å ha på, bør du tenke på hva du liker på andre mennesker, og hva de liker på deg. Tenk på bestemte brikker du har fått komplimenter på, spesielt fra fremmede. Det hjelper også å tenke på hva du har komplimentert til andre. Hvis du finner ut at du forteller andre hvor mye du liker visse brikker, husk hva det er når du er ute og handler for smykker til deg selv.

For å bruke smykker uten å føle deg ukomfortabel, velg løsere passformstykker. Mens mer begrensende deler som stramme armbånd eller chokers kan se bra ut, vil du ikke kunne se best mulig ut hvis du ikke er komfortabel. Lette, løse halskjeder er helt i trend og kan brukes hele dagen uten at du opplever ubehag.

For å få perlesmykker til å se ut som nye, oppbevar de separat fra andre smykker. Mens mange edelstener er harde, er perlene ganske myke og kan lett skrapes. Prøv å holde perlene i sin egen beholder med et mykt fôr. Hvis du virkelig vil ha perlene dine med resten av smykkene dine, kan du prøve å plassere dem i en myk veske først.

Du bør regelmessig rengjøre sølvsmykkene dine. Du skal ikke la den bli svart eller grå. En billig og enkel måte å effektivt rengjøre smykkene dine på er å pusse bitene dine akkurat som du ville gjort med dine egne tenner. Bare legg litt tannkrem på en tørr klut og gni. Rengjør på kort tid.

Å sørge for at du kjøper kvalitetssmykker er ikke alltid en enkel oppgave. Men forhåpentligvis nå som du er bevæpnet med disse rådene, er du sikker på at du kan velge et kvalitetsstykke til den spesielle personen og ikke bli dratt av. Hvis du fremdeles ikke er trygg, sjekk ut noen av de andre artiklene der ute, til selvtilliten din vokser.

Trenger Du Informasjon Om Smykker?