Velg Riktige Smykker

En av de viktigste tingene du bør vurdere, når du først har bestemt deg for å kjøpe et bestemt smykke, er hvor du skal dra for å kjøpe varen fysisk. Denne artikkelen beskriver ting du må se etter i et smykke og noen gode tips for å ta vare på dine dyrebare stykker.

Hvis du har et rundt ansikt, hold deg unna lange dinglende øreringer. Slike øreringer gjør at ansiktet ditt ser rundere ut og trekker oppmerksomheten bort fra flotte funksjoner du måtte ha. I stedet velger du å kjøpe små dinglende øreringer eller øreringer for et utseende som forbedrer det runde ansiktet og funksjonene.

Hvis du har en ring som er for stor, trenger du ikke å betale for å få den endret. Du kan få en ringvakt. En ringbeskyttelse er et lite plastrør med spalte. Trykk ringen inn i spalten, og plasten vil gjøre at ringen passer strammere. Du kan også være i stand til å kjøpe en multipakning av forskjellige størrelser og former.

Når du kjøper eller selger smykker , bør du vurdere å se på spesialiserte pantebutikker. Disse butikkene kommer til å ha enkeltpersoner som vet hva de snakker om. De vil være i stand til å vurdere den omtrentlige verdien av smykkene mye mer nøyaktig enn en typisk pantebutikk, slik at du får ro i sjelen ved salg eller kjøp.

For å hjelpe deg med å lage chainmaille smykker, er det viktig at du velger verktøyene dine med omhu. Tangen på håndtaket skal passe komfortabelt i hendene, og tuppen skal være solid. Dette vil hjelpe deg med å manipulere ledningen på den mest enkle og komfortable måten, og forhindrer unødvendig belastning og smerte.

Soak diamanter i tjue minutter i en løsning laget av fire deler vann og en del ammoniakk for en glitrende glans. Skrubb dem med en myk fuktet tannbørste som gjør det mulig å rengjøre vanskelig tilgjengelige steder, for eksempel under perlen eller rundt tappene. Tørk den med en myk klut for å holde den skinnende og se ny ut.

Diamantsnittet og klarheten kan gjøre steinen mer tiltalende enn størrelsen. Husk personen du kjøper diamanten til.

En av de største farene for smykker er tap. Når du ikke er forsiktig med de fine smykkene du har, kan det være ganske enkelt å miste det. Ved å være oppmerksom, spesielt på veldig små biter og steiner, vil du sørge for at du har smykkene dine gjennom hele livet.

Når du kjøper smykker, må du ha en venn eller et familiemedlem med deg. De kan hjelpe deg når du velger et smykke, og de kan også minne deg på viktige detaljer som du kanskje har glemt, for eksempel ringstørrelsen eller favorittperlen til personen du kjøper for. En følgesvenn kan også forhindre deg i å bli overveldet når du handler.

Igjen er det viktig å vurdere detaljhandelsstedet der du skal kjøpe det nye smykket ditt, før du faktisk kjøper varen. Ved å bruke rådene og tipsene i denne artikkelen, vil du være et skritt nærmere butikken og det nye smykket ditt.